Ondernemen & zzp

Bonusquote (2): ‘Het loopt echt de spuigaten uit, in heel Nederland, er móet iets gebeuren’

04-07-2018 20:04

 

“Wat hij zich vooral afvraagt, is hoezeer hardwerkende winkeliers op kosten gejaagd mogen worden. In al die jaren is er volgens de ondernemer nooit iemand aangehouden.

Ik kan dat toch niet allemaal blijven betalen omdat de overheid er niet in slaagt iets aan dit enorme probleem te doen?

Het loopt echt de spuigaten uit, in heel Nederland. Er móet iets gebeuren! Ik heb de minister ook gezegd dat als er weer iets gebeurt, ik hem verantwoordelijk houd.”

 

Zie ook deel 1. En het hele artikel in De Telegraaf.

En nogmaals mensen, in Godsnaam, blijf vooral zo hardnekkig mogelijk geloven in het paradijselijke en lieve diverse land Nederland waar een keukentrapje gevaarlijker is en ‘de misdaad daalt’, want de échte problemen in Nederland zijn natuurlijk gender, te weinig regenboogzebrapaden, islamofobie en natuurlijk seksisme. Iedereen die iets anders beweert is een racistische en fascistische populist, die kun je maar het beste kapotmaken op Twitter in het kader van ‘tolerantie en verschilligheid’ of  ‘hoop’ en als ze gemeenteraadsverkiezingen winnen vorm je gewoon een kartel om ze alsnog buiten de democratie te kunnen sluiten.

Nu allemaal herhalen, in koor: ‘De misdaad daalt in Nederland dat gave land, de cellen staan leeg!’

Braaf zo, volk!

Hier, als dank wat leuk extra hihaho-televisie-entertainment op zaterdagavond en een mooie nieuwe sticker voor op de deugkaart. Kun je mooi aan je buren laten zien. Wat zullen ze jaloers zijn!