Doneer aan TPO
 

Bonusquote: kledingwinkelier legt het Gave Land Nederland waar ‘de misdaad daalt’ uit

Gelukkig jubelen main stream media dat 'criminaliteit afneemt' (want nauwelijks aangiftes, hoe zou dat toch komen?)

Door: , 18:18, 04 juli 2018

Gelukkig jubelen main stream media dat 'criminaliteit afneemt' (want nauwelijks aangiftes, hoe zou dat toch komen?)

 

“We hebben al zoveel ramkraken gehad, pogingen daartoe, diefstal en vorig jaar nog een gewapende overval. Ik weet niet eens meer hoeveel ramkraken we al hebben gehad. We hebben nu zo’n 10.000 euro schade. We verkopen mooie spulletjes, daar zijn ze op uit.

Stoppen? Nooit! Dat wil dus zeggen dat wij gedupeerd worden en die mafklappers op straat blijven lopen? Nooit. Ik denk er niet aan. We kunnen niet meer doen dan dat we nu doen. Het is gewoon verschrikkelijk.”

 

Jenke Haverhals is eigenaar van een kledingwinkel in het pittoreske Zwanenburg, onder de rook van die lieve wereldstad vol lieve mensen Amsterdam. In de kledingwinkel verkoopt hij dure en mooie kleding. In het gave land Vogelvrijland Nederland betekent dit uiteraard: slachtoffer worden van criminelen. Steeds. Maar. Weer. Jaar in jaar uit. 

Uiteraard zijn de daders spoorloos en zullen ze ook wel weer gewoon spoorloos blijven, zoals gebruikelijk.

Inmiddels heeft Haverhals een vesting van zijn winkel gemaakt, dat is nou eenmaal de enige manier om in Nederland waar de criminaliteit daalt en de cellen leegstaan, nog een poging te kunnen wagen geld te verdienen als ondernemer. “Bepantserd glas, anti-rampalen voor de deur en camera’s”, niets helpt.

Het is de ene ramkraak na de andere overval daar in ongetwijfeld solidair maar fatsoenlijk divers Zwanenburg.

De gemeente vindt het natuurlijk supererg allemaal en daarom bieden ze de winkeleigenaar nu aan om een extra camera te plaatsen. Op zijn eigen kosten. (Dit zegt de gemeente dus écht. Dit is niet door ons verzonnen nepnieuws als cynisch-ironische toegift.)

Uiteraard zet de winkeleigenaar zijn eigen camerabeelden gewoon meteen online, omdat je toch maar het beste zelf actie kunt ondernemen in die geweldig functionerende rechtstaat Nederland.

 

 
Tags:
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace