Doneer aan TPO
 

‘Probleem met gordel Volkswagen Polo’

Door: , 14:06, 11 mei 2018

LONDEN (ANP) – De linkerachtergordel bij de nieuwe Volkswagen Polo kan losschieten wanneer met hoge snelheid een scherpe bocht wordt genomen. Dat meldden Britse media naar aanleiding van onderzoek in Finland.

Het probleem door een ontwerpfout doet zich naar verluidt ook voor bij nieuwe modellen van de Seat Ibiza en Arona. Het onderzoek werd gedaan na rijtesten door een Fins autotijdschrift. Volkswagen zou op de hoogte zijn van de kwestie en aan een oplossing werken. De importeur van Volkswagen in Nederland was niet bereikbaar voor commentaar.

De Polo behoort tot best verkopende auto's in Nederland. De nieuwste versie wordt sinds vorig najaar in Nederland verkocht.

Tags: ,
 
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace