TPOok!

 
avatar
   
Business

‘Probleem met gordel Volkswagen Polo’

Tags: ,

LONDEN (ANP) – De linkerachtergordel bij de nieuwe Volkswagen Polo kan losschieten wanneer met hoge snelheid een scherpe bocht wordt genomen. Dat meldden Britse media naar aanleiding van onderzoek in Finland.

Het probleem door een ontwerpfout doet zich naar verluidt ook voor bij nieuwe modellen van de Seat Ibiza en Arona. Het onderzoek werd gedaan na rijtesten door een Fins autotijdschrift. Volkswagen zou op de hoogte zijn van de kwestie en aan een oplossing werken. De importeur van Volkswagen in Nederland was niet bereikbaar voor commentaar.

De Polo behoort tot best verkopende auto's in Nederland. De nieuwste versie wordt sinds vorig najaar in Nederland verkocht.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.