TPOok!

 
avatar
   
Economie

Nieuw hoofdkantoor VodafoneZiggo in Utrecht

Tags:

UTRECHT (ANP) – VodafoneZiggo opent een nieuw hoofdkantoor in Utrecht. De samengevoegde Nederlandse activiteiten van Ziggo en Vodafone verhuizen oktober volgend jaar in totaal 1400 medewerkers uit drie Utrechtse kantoren en eentje in Amsterdam naar het nieuwe onderkomen in Hoog Catharijne.

Het telecombedrijf zegt voor de locatie te kiezen vanwege de centrale ligging. Bij het nieuwe kantoor in het winkelcentrum in het centrum van Utrecht komt ook een winkel en een 'experience center' voor zakelijke klanten. De verhuizing kost volgens een woordvoerster van het bedrijf geen banen.

Voor de andere kantoren, onder meer het voormalige hoofdkantoor in Maastricht, verandert vooralsnog niets.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.