TPOok!

 
avatar
   
Economie

Wall Street opent hoger

Tags:

NEW YORK (ANP) – De beurzen op Wall Street zijn dinsdag licht hoger geopend. Beleggers kijken op een dag met nauwelijks macro-economisch nieuws vooral naar Apple. Het technologiebedrijf presenteert de nieuwste iPhones tijdens de beurshandel. Daarnaast zijn beleggers optimistisch omdat de schade van orkaan Irma in de Verenigde Staten meeviel en de spanningen rond Noord-Korea weer wegebben.

De Dow-Jonesindex stond kort na het begin van de handel 0,3 procent hoger op 22.125 punten. De breder samengestelde S&P 500 noteerde eveneens een plus van 0,3 procent en koerste op 2495 punten. Technologiebeurs Nasdaq klom 0,3 procent tot 6451 punten.

Chemiereus DowDupont steeg ruim 3 procent nadat het nieuwe plannen voor de indeling van het fusiebedrijf had aangekondigd. Ook zei de onderneming te verwachten dat orkaan Harvey de winst met zo'n 250 miljoen dollar drukt.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.