TPOok!

 
avatar
   
Economie

Betaalpakketten duurder bij ING

Tags:

AMSTERDAM (ANP) – ING verhoogt met ingang van 1 januari de prijzen van zijn particuliere betaalpakketten. Klanten met een volledig digitaal Oranjepakket gaan per maand 10 cent meer (1,55 euro per maand) betalen, bij de overige pakketten komt de prijsverhoging volgens de bank neer op enkele dubbeltjes per maand.

ING zegt doorlopend te investeren in verbetering van de dienstverlening en vernieuwing van digitale betaalproducten. Steeds meer klanten bankieren via internet en hun mobiele telefoon. Toegankelijkheid en veiligheid zijn daarbij belangrijke aandachtspunten.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.