TPOok!

 
avatar
   
Economie

TMG blij met rust na besluit Talpa

Tags:

AMSTERDAM (ANP) – Telegraaf Media Groep (TMG) is blij met de rust en duidelijkheid die zijn ontstaan na het besluit van Talpa om zijn bod op het mediabedrijf niet gestand te doen. De uitgever van onder meer De Telegraaf was de afgelopen maanden inzet van een overnamestrijd tussen het Belgische Mediahuis en Talpa, het mediabedrijf van miljardair John de Mol.

Mediahuis had in de overnamestrijd een voorsprong en verwierf 64,66 procent van de aandelen. Talpa bleef steken op 29,16 procent. Dat belang houdt De Mols bedrijf nu aan. Talpa wil als ,,actieve minderheidsaandeelhouder'' betrokken blijven bij TMG en een ,,open en constructieve communicatie nastreven''.

TMG wil zich nu volledig op de toekomst richten zodat het bedrijf ,,met Mediahuis verder kan bouwen aan een mediabedrijf met een stevige marktpositie, kwaliteitsredacties en sterke merken''.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.