TPOok!

 
avatar
   
Economie

Hoger loon voor zwembadmedewerkers

Tags:

UTRECHT (ANP) – De circa 10.000 zwembadmedewerkers krijgen de komende anderhalf jaar een loonsverhoging van 2,75 procent. Dat staat in een nieuwe cao die is afgesloten voor de sector, meldde FNV vrijdag.

De cao loopt van juli 2017 tot eind 2018. Naast een loonsverhoging werden ook afspraken gemaakt over de opleidingseisen voor badmeesters en zwemleraren. Verder worden de huidige protocollen, voorschriften en werkafspraken tegen het licht gehouden en, indien nodig, verbeterd.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.