Doneer aan TPO
 

Machtstrijd verscheurt makelaarsvereniging NVM, makelaars willen voorzitter Ger Jaarsma wippen

Alle bruineschoenendragers van de NVM haten Ger Jaarsma

Door: , 11:11, 04 juli 2018

Alle bruineschoenendragers van de NVM haten Ger Jaarsma

Binnen de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) is een felle machtsstrijd gaande. Woningmakelaars willen dat voorzitter Ger Jaarsma vertrekt. Ze hebben eind mei het vertrouwen in hem opgezegd in een brief die in handen is van Het Financieele Dagblad. De motie wordt ondersteund door alle 27 afdelingsvoorzitters wonen, die gezamenlijk zo’n 3600 van de 4000 NVM-leden vertegenwoordigen.

In de brief wordt een hard oordeel geveld over het functioneren van Jaarsma. Hij zou een onbetrouwbare gesprekspartner zijn, zijn eigen belang dienen en informatie niet delen. Onder zijn leiding is volgens de makelaars ook de relatie verslechterd met de deelnemingen, waaronder de bijzonder winstgevende woonsite Funda. Ander punt van kritiek van de makelaars is dat de NVM vooral druk bezig is met de eigen organisatie en niet met het belang van de leden, de makelaars.

Anp

Tags:
 
ingezonden mededeling

Nooit meer naar de kapper!

Dealert heeft een geweldige deal.Een Echte Remington oplaadbare baard- en alleshaartrimmer. op=op. bestel 'm hier. Deze Deal loopt tot as. do.

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace