TPOok!

 
Marketing

Veel senioren stevig onder druk gezet door aanbieders van trapliften

Veel aanbieders houden er agressieve verkoopmethoden op na om senioren tot aankoop te bewegen

Tags:

Senioren zijn niet altijd meer goed ter been, maar niet iedereen wil om die reden meteen verhuizen uit een woning met meerdere verdiepingen. Om dit probleem op te vangen bestaat er de traplift, een door een elektromotor aangedreven stoel op een aan de trap bevestigde rail die zo omhoog en omlaag kan.

Agressieve verkoopmethoden

Een traplift is geen kleine uitgave en dus een product waarvoor het gebruikelijk is eerst een offerte aan te vragen. Helaas is gebleken dat dit in veel gevallen tot problemen kan leiden. Het blijkt dat senioren zich vaak lastiggevallen voelen door traplift aanbieders. Zo worden hunĀ contactgegevens dikwijls letterlijk doorverkocht, worden zij bedolven onder de traplift brochures enĀ informatiepakketten en zijn er eindeloos veel contactmomenten. Behoorlijk overweldigend voor veel mensen.

Veel senioren geven te kennen stevig onder druk gezet te zijn door diverse aanbieders van trapliften en dat deze er vaak agressieve verkoopmethoden op nahouden om de senioren te bewegen tot het tekenen van een verkoopovereenkomst.Ā Verkopers spelen in op de angsten van de senioren of liegen tegen hen dat ze een aanbieding hebben die alleen vandaag nog geldig is. Het resultaat is dat veel klanten hierdoor teveel betalen voor de aangeschafte producten. De verkopers blijven vaak onophoudelijk contact zoeken.

Meteen een monteur

OpĀ Lindanieuws.nl staat een artikel gebaseerd op een uitzending van Rambam waarin allerhande oneerbare verkooptechnieken uit de doeken worden gedaan. Ook in andere branches van producten voor senioren zijn komen dergelijke praktijken veelvuldig voor.

Het is dus raadzaam in zee te gaan met een betrouwbaar bedrijf dat de keuze aan u laat. Een bedrijf alsĀ 123trapliften.nl heeft ervoor gekozen om geen verkopers in dienst te nemen maar meteen een monteur naar de klant te sturen die de technische situatie kan bekijken. Zij bieden tweedehands trapliften aan tegen scherpe en vaste prijzen. De vraag naar tweedehands trapliften is de laatste jaren dan ook flink toegenomen naast een aantal mogelijke subsidieregelingen. Op de website van 123trapliften.nlĀ kunt u alles vinden over de tarieven, voorwaarden en mogelijkheden om subsidie aan te vragen.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.