TPOok!

 
avatar
   
Opinie

Parfumerie Douglas heeft gelijk: geen religie in onze winkels, dus ook geen hoofddoekjes

Moslima met hoofddoekje werkzaam bij Douglas terecht verbannen naar magazijn

Tags:

Foto: parfumhatende GroenLinks-vrouwen in de rij bij een natuurvoedingswinkel.

Alstublieft, een ophefwinkelketen met rechte rug, knieën en ballen: parfumerie Douglas wil geen hoofddoekjes in hun winkels  omdat het niet wil uitstralen een of andere Arabische halalzaak danwel moskee te zijn. Nog wel althans, want zoals gebruikelijk wanneer een ondernemer gebruik maakt van het door het hoogste Europese rechtsorgaan goedgekeurde recht op kledingvoorschriften wordt dit keurige parfummerk nu door alle drammende SJW-twittermoralisten volkomen gesloopt want ‘PVVwinkeltje/racisme/fascisme/islamofobie/Auschwitz/genocide/nazi/-extreemrechts/etc.etc.etc.etc’. Dus het is maar de vraag hoe lang de rug nog recht blijft, de knieën niet buigen en de ballen cojones. Meestal zakken dit soort merken onder druk van de online drammende haatmassa’s in no time als een kaartenhuis in elkaar.

We gaan zien hoelang Douglas dit volhoudt.

Terecht volhoudt, want behalve het Europese recht heeft Douglas ook het gelijk van de common ondernemerssense aan de zijde: waarom zou je als winkel, bedoeld voor iedereen, géén neutraliteit willen uitstralen? Wie parfum komt kopen en vervolgens wordt geconfronteerd met een hoofddoekje wordt in eerste instantie geconfronteerd met iemands religie die wordt opgedrongen, wat dan wel weer echt heel raar is als je naar een winkel gaat om parfum te kopen en dus beslist niet naar een gebedshuis om te worden geconfronteerd met een religie.

Douglas = parfum, hoofddoekje = moskee, moskee = niet Douglas, hoofddoekje = niet parfum. Het is eigenlijk best wel glashelder simpel als 1 + 1, maargoed, dat is in de policor randstad meestal stiekem 3, het moet nog maar blijken of dit in Leeuwarden wel gewoon 2 is.

Personeelstekort

Enige nadeel is natuurlijk dat Douglas op den duur personeel tekort komt. Bij de randstedelijke Albert Heijn danwel Blokker, Kruidvat of Hema werken vrijwel uitsluitend vrouwen met hoofddoek. Niet omdat die zaken halal zijn (alhoewel, Hema is al zo goed als volledig geïslamiseerd, inclusief de halal rookworst) maar omdat de vacatures anders niet worden gevuld. In de immer succesvolle multiculturele maatschappij Nederland BV Dat Gave Land is de autochtone randstedelijke blankmens hoog opgeleid en werkzaam in een hippe startup die nooit winst gaat maken maar waarvoor andere blankmensen willen betalen en de allochtone medelander laag geschoold dus geschikt als winkelvulling, wat natuurlijk allemaal de schuld is van de blanke witte man, racisme en Geenstijl/TPO, beslist niet van al die mensen zelf, hun cultuur, gebrek aan intergratie of taalachterstand.

Hoe dan ook, laten we parfumerie Douglas veel succes wensen met het doorbreken van de linkse policor maatschappelijke onderdrukking sinds 1968 en de strijd voor behoud van eigen identiteit maar gelijk ook met het vinden van voldoende hoofddoekloos personeel in de randstad. Dapper zijn in Leeuwarden is niet hetzelfde als dapper zijn in Pyongyang aan het IJ of Links Islamitisch Blok Rotterdam danwel GroenLinks Utrecht.

Mobilisering twittermoralistenleger

Nu maar hopen dat Dimitri Tokmetzis van De Correspondent een spannend en diepgravend onderzoek start naar het alt-right concern Douglas dat ongetwijfeld banden heeft met ooit iets heeft geretweet van Erkenbrand en Hongaarse neo-nazi’s danwel Thierry Baudet-memes heeft geliked.

Alle twittermoralisten onder leiding van brigadegeneraal Miko Flohr en veldmaarschalk Hans Laroes kunnen nu hun manschappen mobiliseren tegen Douglas. En onthoud: na elke 1000 moralistische boostweets verschijnt er een regenboog in het hartje van een PVV-stemmer!

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.