TPOok!

 
avatar
   
Economie

KLM stopt met verkoop sigaretten

Rookwaar voordelig aanbieden aan boord 'niet meer van deze tijd'

Rokers die met KLM vliegen kunnen vanaf 1 juli niet langer voordelig peuken inslaan aan boord van het vliegtuig. De luchtvaartmaatschappij vindt het naar eigen zeggen ”niet meer van deze tijd” om rookwaar aan te bieden. Er komen andere producten voor in de plaats in het assortiment.

”KLM heeft gezondheid en sport hoog in het vaandel staan en de verkoop van sigaretten past hier niet bij”, zegt Boet Kreiken, die bij het bedrijf verantwoordelijk is voor de klantbeleving. Hoeveel de verkoop van tabakswaren nu nog aan extra omzet oplevert, wil KLM niet zeggen.

(ANP)

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.