TPOok!

 
Marketing

Er gaat niets boven ontspannen in een fris en knus vakantiehuis

Echt zorgeloos reizen doe je goed voorbereid met je spullen in een fatsoenlijke koffer of reistas

Gaat u dit jaar nog op vakantie? Dat zit er dik in want het is nu pas februari. En wat is er nu leuker dan tijdens deze koude bibbermaanden een vakantie in een warmer oord danwel tijdens warmere tijden te boeken.

Als je last minute boekt mis je bovendien alle voorpret en kijk je ook helemaal niet uit naar de welverdiende vakantie waarop je eindelijk maximaal en pontificaal kunt ontspannen respectievelijk genieten.

Lekker in een je eigen huis op vakantie

Een vakantie kan heerlijk zijn in een hotel of een resort, maar er gaat niets boven een mooi en comfortabel vakantiehuis of appartement. In de meeste hotels kom je alleen om te slapen en in een resort zit je met enorm veel mensen op een kluitje in een omgeving die er in ieder warm land het zelfde uitziet.

Nee, dan een vakantiehuis. Zit je graag afgelegen in de natuur, midden in een prachtige wereldstad of hoog in de Alpen dicht bij een skipiste. Je kunt voor een korte periode ergens anders wonen, maar je wel thuis voelen.

Een van de meest ervaren en betrouwbare aanbieders van vakantiehuizen is Interhome. Dit bedrijf biedt sinds haar oprichting in 1965 in Zwitserland betrouwbare vakantie adressen aan en heeft inmiddels zo’n 35.000 locaties verspreidt over 33 landen in haar portefeuille. Daarmee is het in Zürich gevestigde Interhome de grootste aanbieder van gecontroleerde vakantiehuizen en appartementen wereldwijd.

Voorbereid op weg

De vakantie zorgeloos en ontspannen doormaken begint met een goede voorbereiding. Maar dat blijkt niet verankerd te zitten in de Nederlandse volksaard. Behalve papierwerk en planning is dat grotendeels een kwestie van goed pakken. Goed pakken is een kunst, maar vraagt ook om goede tassen en koffers die precies aansluiten op je wensen.

Het in 2006 opgerichte bedrijf Bagageonline heeft snel naam gemaakt door haar goede service en scherpe prijzen. Van een budgettas tot een zeer luxueuze lederen koffer, Bagageonline heeft het.

Als je een prachtige nieuwe koffer of reistas koopt wordt inpakken een feest. Maak een goede checklist en begin er op tijd mee. Al ben je natuurlijk niet bij je nieuwe koffer weg te slaan en staat deze zodoende al weken van te voren tip top in orde klaar voor vertrek.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.