TPOok!

 
Marketing

De allerbeste Moederdagtips nu al op TPO, en die tips zijn van Miele, met gratis stofzuiger

Een compleet aanbiedingsdroompakket om te wassen, drogen en zuigen, dus moederdag is gewoon vandaag

Nou, moeders en dochters en tantes en nichtjes en De Rest (M/V/X) leven dankzij Coolblue en TPO in een waar paradijsje, al zeggen wij dit als blanke heteroseksuele cisgender mannen zelf. Ze vallen met hun fijngevormde wipneusjes in boterberg na boterberg.

Eerst die aanbieding van stofzuigers, toen weer een aanbieding van een wasdroger, vervolgens die mega-mega-mega-aanbieding met wasmiddelen en andere fijne schoonmaakproducten en nu weer dit: een compleet Miele-jumbopakket bestaande uit een toplevel wasmachine en een high end wasdroger, inclusief een GRATIS Miele stofzuiger, voor een totaalprijs waar ze bij Coolblue wakker van gaan liggen, want als je dit allemaal apart zou bestellen ben je honderden euro’s duurder uit.

Morgen al beginnen met wassen, zuigen, drogen

Dit hele pakket wordt binnen 24 uur gratis bij je thuisbezorgd, tot over de drempel van je voordeur, desgewenst tot en met vier hoog via de trap, door de fijne glimlachbezorgmensen van Coolblue, die ook en je oude machines meenemen en de kartonnen danwel plastieken resten weer afvoeren.

Je kunt, kortom, morgen al beginnen met zuigen. En wassen. En Drogen. En je moeder ook. Of je vader. Of jijzelf.

Wat zit er in dit pakket van Miele?

– 1 Miele wasmachine Miele WKH 132 WPS W1 TwinDos (er kan tot wel 9 kilo aan wasgoed in de trommel, dus in één keer wasjes draaien voor het hele multiplusgezin, inclusief allemaal vernuftige gadgets waardoor je was nog sneller nog schoner wordt enzo, zoals ultieme dosering wasverzachter en wasmiddel, handige programma’s voor alles en iedereen en dat dan heel zuinig, heel stil maar dus wel zelfreinigend). Vuil wasgoed wordt niet meegeleverd.

– 1 Miele wasdroger TKG 850 WP  (warmtepompdroger, gaat tot 8 kilo aan wasgoed in en je hebt de keuze over 19 gewiekste droogprogramma’s, inclusief streepvrij drogen of snel shirtje drogen, je kunt er zelfs mee stomen zodat strijken een eitje wordt, zelfs mannen kunnen hierdoor strijken, condens kun je makkelijk afvoeren met afvoerslang voor op de algemene waterafvoer). Condens = gratis.

– 1 Miele stofzuiger. Om mee te zuigen (stof vooral). (Al raden wij voor zuigen altijd deze Dyson V8 aan, want dat is pas echt hard zuigen op niveau, maargoed, een gegeven Miele stofzuiger gaat natuurlijk helemaal niemand ooit in de bek kijken.)

Miele topproducten

Wegooiprijs voor dit pakketje jumbo met deze drie Miele topproducten: 2298 euro (alleen al voor die Miele wasmachine en Miele wasdroger apart betaal je normaal 2348 euro, en dan krijg je er ook nog zo’n dure Miele stofzuiger gratis bij. Tel uit die winst en hoor in gedachten het *katsjing* van de kassa.)

Nu kopen!

Moederdag begint vandaag. Vaderdag trouwens ook. En Valentijnsdag. En je verjaardag is ook vandaag. Trouwens, zien wij daar niet ook de Goedheiligman met zijn Zwarte Pieten Spaanse edelmannen ineens door de bomen schijnen en alles?

Kortom: kopen, kopen, kopen! Kijken kan altijd nog.

miele wasdroger, miele wasmachine, miele stofzuiger

 

 

miele wasdroger miele wasmachine

 

Lees ook: Dankzij deze aanbieding wil iedereen wel zuigen: Dyson V8 stofzuiger van 629 euro, voor 499 euro.

Lees ook: Wauw, een Macbook Air 13 inch voor nog geen 900 euro.

Lees ook: Kijk dan, een Chromebook laptop voor nog geen 180 euro!.

Lees ook: Jij zoekt een baan, een écht leuke baan, met prima verdiensten.

Lees ook: Kijken en d’r bij zijn: Zanussi wasdroger, van 399 euro voor 304,94 euro, nu kopen!

Lees ook: Hoera! Carnaval!

Lees ook: Dit is wat jij vandaag gaat kopen: platenspelers (alleen weet jij dat nu nog niet)

Lees ook: Apple Macbook Pro 15 inch met touchbar: van 2849 euro, voor 2749 euro

Lees ook: Amazon’s Alexa is now a feminist (thank God Siri isn’t, yet)

Lees ook: Zondag, TPO Megakortingdag

 

 

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.