TPOok!

 
Portemonnee

Zondag, TPO Megakortingdag

50% korting op wasmiddel, afwasmiddel, douchegel, luchtverfrisser...alles waar mevrouw blij van wordt

koken & tafelen algemeen

 

Joehoe, moeder, dochter, oma, tante, en andere mensen die van huishouden doen houden: vandaag deze dag des Heere 50% korting op wasmiddel En Heel Veel Meer waardoor het gezinnetje en het huisje weer blinken en er pico bello bijlopen!

Dit is mega-mega-mega-mega-korting. Nu niets kopen is straks een huilende moeders de vrouw want in de supermarkt zijn dit soort spullen vrijwel onbetaalbaar, en het vrouwtje huilt toch al zo snel. Hiermee maak je haar weer blij en gelukkig, alsof je haar een nieuwe jurk en sieraden cadeau geeft.

Kijk maar eens even naar onze Top 3:

1: Robijn Color vloeibaar wasmiddel voor maarliefst 71 wasbeurten. SLECHTS 10 EURO!

2: Finish All in 1 Max Lemon vaatwastabletten, MAARLIEFST 100 STUKS, nu slechts 15 luizige eurootjes!

3: Robijn Black Velvet Perfect Match vloeibaar wasmiddel, voor als je zwarte kleding ook echt zwart wilt houden. Maarliefst 3 flessen Robijn Black Velvet wasmiddel PLUS 2 hele flessen Robijn wasverzachter: NOG GEEN 15 EURO VOOR ALLE VIJF DE FLESSEN, DAT IS NIET NORMAAL MEER TOCH?

Maakt moeders en dochters blij

Het moge duidelijk zijn dat je nu meteen je moeder moet roepen want zelfs het huishoudboekje zal gaan juichen van deze aanbiedingen. En bedenk: hoe meer moeders bespaart op het huishouden, hoe vaker de heer des huizes vlees kan aansnijden op zondag. Een lekkere dikke biefstuk of van dat overheerlijke draadjesvlees naar oma’s recept.

Dus KOOPT NU DEZE EXTREEM GOEDKOPE WAAREN, EN MAAKT MOEDERS EN DOCHTERS BLIJ!

 

 

 

 

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.