TPOok!

 
Marketing

Dit is wat jij vandaag gaat kopen: platenspelers (alleen weet jij dat nu nog niet)

TPO raadt aan: leven met vinyl

Platenspelers. Die zijn dus ook populair, zo blijkt uit gezaghebbend onderzoek dat TPO bij dezen uit de dikke duim zuigt. De reden dat platenspelers zo populair zijn ligt voor de hand: schuld van hipsters. Hipsters draaien namelijk platen (dat zijn analoge zwarte schijven van vinyl met in het midden een gat en als je er dan met een diamanten naald overheen krast komt er krakerig offline geluid uit, en dat vinden hipsters leuk, krakerige offline dingen. Vraag er anders even naar bij je vader of moeder of opa en oma, die kunnen je nog veel meer vertellen over ‘platen’, ‘elpees’ en ‘pick up’) en platen draaien doe je op een platenspeler (duh!).

 

Tekst gaat verder na afbeelding.

 

platenspeler

 

 

Maar omdat hipsters heel erg veel van decorum houden is het natuurlijk niet voldoende als platenspelers alleen maar platen kunnen draaien. Nee, een platenspeler moet er ook uitzien alsof het heel ouderwetsch nostalgisch antiek authentiek is (hipsters noemen dat ‘vintage’, speek uit: ‘fintatsj’), liefst met iets ‘ironisch’ als een jaren ’80 retrolook met opvallende kleuren enzo.

Vintage platenspelers

Hebben die hipsters even geluk, stelletje bofkonten dat het zijn, want bij Coolblue komen ze zo’n beetje om in de ludieke, ironische, vintage-look-platenspelers, maar verder ook hele gewone en/of semi-professionele platenspelers. En omdat het platenspelers van Coolblue zijn, zijn ze natuurlijk best wel betaalbaar. Je hebt al een platenspeler voor nog geen 52 euro!

 

Tekst gaat verder na afbeelding.

 

platenspeler

 

 

Die natuurlijk gratis binnen 24 uur door eeuwig vriendelijke en servicegerichte Coolblue-bezorgers bij je thuis wordt afgeleverd, maar dat spreekt voor zich.

Gamen

En als je nu toch aan het shoppen bent naar pick ups danwel platenspelers danwel draaitafels, koop dan gelijk even wat handige hebbedingen voor d’r bij d’r bij: hoofdtelefoons, platenkoffers, naaldenreinigers, platenopbergmeubels en natuurlijk platen.

Toch geen zin in hipster spelen? Ga dan gewoon gamen. Of films kijken. Of je hipsterbaard afscheren.

Of lees een boek (in het Engels.)

 

Tekst gaat verder na afbeelding.

 

platenspeler

 

 

Lees ook: Dankzij deze aanbieding wil iedereen wel zuigen: Dyson V8 stofzuiger van 629 euro, voor 499 euro.

Lees ook: Wauw, een Macbook Air 13 inch voor nog geen 900 euro.

Lees ook: Kijk dan, een Chromebook laptop voor nog geen 180 euro!.

Lees ook: Jij zoekt een baan, een écht leuke baan, met prima verdiensten.

Lees ook: Kijken en d’r bij zijn: Zanussi wasdroger, van 399 euro voor 304,94 euro, nu kopen!

 

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.