TPOok!

 
Marketing

Kijken en d’r bij zijn: Zanussi wasdroger, van 399 euro voor 304,94 euro, nu kopen!

Binnen 24 uur gratis bezorgd tot in je badkamer, karton en oude machine neemt Coolblue weer netjes mee

Wasdroger nodig? Kijk, dit is nou een wasdroger (condensdroger) die iedereen wil hebben: de Zanussi ZDP7203P NL. Een pracht van een basiswasdroger, met uitsluitend functies waar je wat aan hebt (zoals het drogen van je was, wat bij wasdrogers fundamenteel is) maar geen overbodige fratsen. Dat houdt deze droger gemakkelijk te gebruiken en goedkoop.

Heel erg goedkoop want bij Coolblue istie nu dus in de aanbieding: normaal kost deze droogtrommel je bijna 400 euro maar nu gaat de Zanussi ZDP7203P wasdroger gewoon weg voor de totale afbraakprijs van slechts 304,94 (maar jij mag 305 euro zeggen hoor).

Wasdroger met condensafvoer

Grote voordeel van deze Zanussi condensdroger: het condenswater kun je gewoon afvoeren met een afvoerslang (niet meegeleverd) die je aansluit op je reguliere afvoer. Dus geen moeilijk gedoe met gekke condensbuizen uit je raam enzo.

In de droogtrommel van deze wasdroger kan tot 8 kilo aan wasgoed, dat is genoeg voor een heel gezin. En dat in iets meer dan twee uur tijd! Stel je voor: van vuile was in de wasmand naar wasmachine en weer droog gevouwen en gestreken in de kast binnen een paar uur.

Handleiding

En dan is deze Zanussi droogtrommel ook nog eens lekker stil want met 64 decibel loop je echt geen tinnitus op als je tijdens het wasdrogen staat te douchen. Laat staan als je staat te stofzuigen.

Uiteraard wordt deze condensdroger binnen 24 uur GRATIS geleverd, als het moet tot op vier hoog zonder lift(!), en de immer aardige maar stipte bezorgmensen van Coolblue nemen niet alleen je oude droger weer mee maar ook het karton waar je  nieuwe wasdroger in zit verpakt.

Wasdroger accessoires moet je er wel zelf bijkopen, maar de handleiding krijg je dan wel weer gratis bij.

TPO zegt: NU KOPEN, WANT OP = OP!

 

zanussi wasdroger

 

Wat zeggen anderen over deze droogtrommel?

 

“Zoals ondertussen gewend van Coolblue, een keurige stipte levering de dag na bestelling met zelfs een telefoontje een 30 minuten voor aflevering. Beter kan het echt niet ! De droogkast is super. De grote trommel van 8 kg maakt dat je heel wat was in één keer kan drogen. De grote deur maakt de trommel gemakkelijk toegankelijk.”

“Eerst en vooral een dikke pluim voor de Coolblue service!!!! Heel vriendelijke installateurs, supersnel geleverd! We hebben onze oude Miele vervangen door deze Zanussi. Tot nu toe geen spijt. Perfect toestel, doet wat hij moet doen, alles is mooi droog als het eruit komt.”

 

Lees ook: Dankzij deze aanbieding wil iedereen wel zuigen: Dyson V8 stofzuiger van 629 euro, voor 499 euro.

Lees ook: Wauw, een Macbook Air 13 inch voor nog geen 900 euro.

Lees ook: Kijk dan, een Chromebook laptop voor nog geen 180 euro!.

Lees ook: Jij zoekt een baan, een écht leuke baan, met prima verdiensten.

 

zanussi wasdrogerzanussi wasdrogerzanussi wasdrogerzanussi wasdrogerzanussi wasdroger

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.