TPOok!

 
avatar
   
Marketing

#SR17 Heeft u gedoneerd? #3FM #brengzeweersamen #3fmseriousrequest

TPO, niet te verwarren met NPO

 

Screen Shot 2016-03-11 at 14.10.36

 

Jammer, het is weer december. Die treurige maand waarin treurige mensen nog treuriger doen dan ze normaal al zijn en in ironische kersttrui op de cover van een wijvenblad gaan staan, de Top Zoveelduizend met uitgekauwde cliché-babyboomermuzak helemaal afluisteren of in een Glazen Huis gaan zitten voor hun eigen deugende ego het goede doel.

Kerst betekent: gezelligheid. Het ergste woord uit de dikke Van Dale.
Kerst betekent: Home Alone op televisie.
Kerst betekent: Last Christmas van Wham! ongevraagd door de speakers van de supermarkt.
Kerst betekent: kansloze twitteraars die al die lauwe laffe shit van Serious Request retweeten.
Kerst betekent: nog meer BN’ers deugen via de Grote Fatsoenlijke Deugtelevisie der NPO.

Niet de ander is de hel, kerst in Nederland is de hel

Gelukkig is er TPO (Niet te verwarren met NPO). Bij TPO doen we niet aan kerst. Hier geen hulst, dennen, Allerhande-kerstmenurecepten of Bohemian Rhapsody op 1. Neen, bij TPO werken we gewoon. Wij wél.

Zonder extra vrije dagen, zonder gemekker over zielige mensen en dingen, zonder schijnheilige DJ’s die op kosten van belastingbetalers tonnen per jaar verdienen maar met kerst ineens doen alsof ze Eric Corton Jezus zelf zijn en voor elke asielzoeker heus wel hun huis zouden willen openstellen als het maar was gelukt om een douchecel te kunnen aanleggen op de zolder annex atelier.

Bij TPO krijgen we dus geen subsidie (gegarandeerd 100% subsidievrij!). Bij TPO moeten we het doen met reclame-inkomsten. Eerlijke commerciële inkomsten (‘bloedgeld!’), dat prachtige onderdeel van de vrije markt in de kapitalistische heilstaat.

Doneer dan!

En met donaties. Daarom moet u vandaag nog doneren. Veel doneren. Hoe meer hoe beter. Anders gaat uw geld via de belastingen toch maar naar de NPO, en moeten we dat soms willen met z’n allen in dit gave land?

Maar echt: DONEER. We hebben het hard nodig. Om de winter door te komen. Liefst een beetje glazenhuisvrij als het even kan.

Uw donatie = weer een paar maanden langer TPO.
Uw donatie = weer wat extra content zodat u geen NPO hoeft te kijken.
Uw donatie = weer een extra komma in de strijd tegen policor gesubsidieerde kartelbetutteling.

Een donatie aan TPO is, kortom, per euro zo’n 1000 bitcoins waard die anders naar de NPO zouden vloeien. U kunt dus niet echt met goed fatsoen te weinig doneren.

Doneren. Aan. TPO. Doe. Het. Nu.

(Vergeet dit artikel niet te delen. Of hardop voor te lezen in de trein als u tegenover een babyboomer zit die papieren NRC leest. Of papieren Volkskrant. Of papieren Vrij Nederland. Of met een beamer te projecteren tijdens colleges op de UVA.)

Help ons iedereen helpen. Steun TPO!

TPO Speelgoedactie

Maar u kunt ook meedoen aan TPO’s Speelgoedactie (koop bijvoorbeeld hier wat speelgoed voor een superduper waanzinnige actieprijs en draag zo bij aan het goede TPO-doel) of selecteer wat leuks uit onderstaande lijst (vooral dat Escape Room The Game schijnt mateloos populair te zijn):

 

 

Screen Shot 2016-03-11 at 14.10.36

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.