TPOok!

 
avatar
   
Marketing

U zocht: Nintendo Switch, fidget spinners, dameskleding en fietsen

Verder bent u gek op diamond painting, campers, caravans en kasten

Nederlanders hebben in 2017 veel gezocht naar campers, fietsen, caravans en kasten op de populaire website Marktplaats.nl. Dat blijkt uit het jaaroverzicht van deze dochteronderneming van het Amerikaanse eBay. Snelle stijgers onder de zoekwoorden op de handelssite dit jaar zijn de Nintendo Switch, fidget spinners en diamond painting.

Gratis’ blijft net als in voorgaande jaren het meest gezochte trefwoord. Elke dag wordt dit zoekwoord gemiddeld 50.000 keer ingetypt op Marktplaats.nl.

Campers en caravans

De site ziet ook dit jaar een enorme toename in vraag naar en aanbod van campers en caravans. “De handel in gebruikte kampeerauto’s en caravans is het afgelopen jaar 20 procent gestegen. Tweedehands campers zijn vooral in trek bij jongeren. Het bezoeken van festivals met de camper wordt steeds populairder”, legt een woordvoerder van Marktplaats uit.

In de rubrieken dameskleding (2.255.425 keer) en antiek en kunst (966.210 keer) zijn de meeste advertenties geplaatst.

Gemiddeld worden 350.000 nieuwe advertenties per dag geplaatst en staan er 10,5 miljoen advertenties op de site. Dagelijks vinden er naar schatting 100.000 transacties plaats wat neerkomt op meer dan 36 miljoen op jaarbasis.

Anp

 

 

Over Nintendo Switch:

“Met de Nintendo Switch betreed je een revolutionair gamesysteem. Van thuis op de bank tot onderweg in de auto gamen, het is mogelijk in een handomdraai. Met de Joy-Con controllers zijn er verschillende nieuwe manieren om te gamen. Je kunt met één Joy-Controller in iedere hand spelen of door de Joy-Controllers vast te maken aan Joy-Con houder. Bepaal zelf jouw favoriete gamestijl.

Ben je ooit met een game gestopt omdat je niet genoeg tijd had om te spelen? Met Nintendo Switch speel je jouw favoriete games altijd, overal en met iedereen.

Sluit je systeem aan op je tv, om games op het grote tv scherm te kunnen spelen. Dit is de ideale manier om thuis plezier te maken met familie en vrienden.

Als je geen tv bij de hand hebt, haal je de Nintendo Switch uit de houder en klap dan de standaard van de Nintendo Switch uit. Geef een controller aan een vriend om samen of tegen elkaar te spelen op het scherm van de Nintendo Switch.

Je kunt ook onderweg de games spelen in handheldstijl waarbij de controllers aan het Nintendo Switch scherm vast zitten. De twee controllers kun je samen of apart gebruiken: de Joy-Con-controllers.

Dit is de gekleurde uitvoering waarbij de Joy-Con-controllers die bij het systeem zitten gekleurd zijn in het rood.

Switch & Play – speel altijd, overal en met iedereen.”

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.