TPOok!

 
avatar
   
Marketing

Black Friday: nu niets kopen = dief van eigen portemonnee zijn

Dit zijn de producten die Heel Holland nu koopt

Tags:

Het is Black Friday. In het Nederlands is dat ‘Zwarte Vrijdag’ maar dat klinkt als oude kaas in een eenzaam sociaaldemocratisch polderlandschap dus dat doen we maar niet.

Op Black Friday zijn alle producten superduper goedkoop, en daarom willen alle consumenten superduper consumeren. Wat dan weer betekent dat het in offline warenhuizen net zo knetterdruk is als in de H&M nadat de marketingafdeling al die hysterische wijven heeft wijsgemaakt dat ze echt allemaal zo’n ontwerp van Karl Lagerfeld moeten kopen (wat ze dan natuurlijk massaal als een meute blinde koeien doen, want hysterische wijven).

Gezellig dagje shoppen

Maargoed: HAHAHA offline warenhuizen! Bestaan die nog? Ja, die bestaan nog. Want er bestaan nou eenmaal ook nog heel veel mensen van boven de 55+ en die snappen internet niet en vinden ‘een gezellig dagje shoppen’ nog echt leuk, maargoed, dat zijn dus dezelfde mensen die een abonnement hebben op een papieren krant en naar de NPO kijken.

Doe je niks aan.

Gelukkig zitten wij gewoon online deze Zwarte Vrijdag Black Friday en kunnen wij gewoon ons geld online besteden. Wat ons weer De Hel van Het Warenhuis bespaart. Sowieso, wat ons weer De Hel van Naar Buiten Gaan bespaart.

Koop dan nu!

Kortom: START KOPEN!

 

 

Wat nu, op dit moment, als een malle tierelier loopt op Bol.com en wat jij nu, op dit moment, ook gaat kopen gegarandeerd:

 

De Garmin Vivosmart 3 Activity Tracker (zwart).

Het gezelschapsspel Escape Room The Game.

Dé draadloze speaker Sonos Play: 5 (zwart).

En natuurlijk:

De Apple Mackbook Air 13 inch.

Die nu op deze Black Friday zo goedkoop is dat je ‘m gewoon niet kunt laten liggen want dat is echt een soort struikroverij van je eigen bankrekening.

 

Extra bonus aanbieding: Nintendo Switch console, zo goed als gratis

Nintendo Switch console. Adviesprijs: 329,00 euro. Alleen vandaag voor de weggooi-afvalprijs van slechts 299,00 euro. Niet verder vertellen a.u.b. anders is ‘ie zo weer uitverkocht. En je hebt het niet van ons!

 

 

 

 

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.