TPOok!

 
Ondernemen & zzp

Vergaderen? Het kan in stijl en op inspirerende locaties

Sfeer, comfort en goede faciliteiten zijn onmisbaar voor een succesvolle vergadering

TL-licht, paar tafels, rugpijnstoelen en automatenkoffie: hƩt decor van de ouderwetse vergadering. Voor heel spannende kwesties was er misschien een flip-over of een beamer, maar daar hield het meestal wel op qua inspiratie en comfort.

Dat is jammer, want met een vergaderruimte op maat Ć©n met smaak worden mensen creatiever en productiever. Zo duurt de vergadering korter en verloopt de bijeenkomst voor iedereen prettiger. Wat te denken van flexibele vergaderlocaties in Amsterdam waar u naar behoefte een prettige plek kunt huren?

Flexibel vergaderen

Want behalve stijl en comfort is een flexibele ruimte ook wel zo prettig. Met drie man in een zaal voor 50 mensen zitten is niet aangenaam, dan zit u in een echoput naar elkaar te schreeuwen. Vice versa is het ook allerminst productief om 40 mensen in een zaaltje met 2 tafels en 12 stoelen te persen.

Iedereen moet genoeg ruimte hebben, en genoeg comfort. Voor een korte meeting kan het juist efficiƫnt zijn om met statafels te werken, een lange zitting vraagt om goede, ondersteunende stoelen en voldoende opties om laptops aan te sluiten en papieren uit te spreiden (op de juiste werkhoogte!).

Denk ook aan apparatuur en aansluitingen. Goede WiFi, het wachtwoord bij de hand. Een beamer die werkt en met een aansluitsnoer voor alle laptop-typen, niets is zo irritant als een presentatie die in het water valt door gebrekkige apparatuur. Telefoons, stekkerdozen voor alle aanwezigen, het maakt het allemaal net wat professioneler en makkelijker als medewerkers daar niet over na hoeven denken.

Comfort is ook belangrijk

Dan zijn er nog de verdere voorzieningen die een vergadering tot een constructieve uitwisseling maken, zoals de onmisbare koffie, thee en water. Vers, voldoende en makkelijk te maken of te bestellen is ideaal. Eventueel een lunch of snack kan ook prettig zijn bij een wat langere zitting, hetzij in een korte pauze, hetzij tijdens de meeting zelf. Een goede vergaderruimte biedt hier efficiƫnte faciliteiten voor.

En het oog wil ook wat, tenslotte. Mooie, comfortabele stoelen en tafels zijn een must, maar de sfeer verbetert ook onmiskenbaar door planten, een kleed op de vloer, wat rustige, smaakvolle decoratie en niet te vergeten: goed licht, liefst daglicht.

Een goede vergaderlocatie biedt steun, comfort, flexibiliteit en een prettige sfeer, zodat alle aanwezigen zich optimaal bezig kunnen houden met de onderwerpen op de agenda.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.