Doneer aan TPO
 

John de Mol wil NU.nl kopen, ook al staat het niet te koop

NU.nl sowieso geliefd bij kopers

Door: Redactie, 11:11, 14 september 2017

Media-ondernemer John de Mol wil Nu.nl overnemen. Volgens bronnen in de financiële wereld en de mediasector is de belangstelling van Talpa Holding, de houdstermaatschappij van De Mol, serieus, schrijft Het Financieele Dagblad donderdag. Nu.nl is eigendom van het Finse Sanoma, dat zegt geen plannen te hebben om de populaire site te verkopen.

Door het nieuwsmedium te koppelen aan zijn andere belangen in de mediasector zou De Mol volgend de krant weer een belangrijke stap zetten om zijn gedroomde Nederlandse multimediale uitgeefhuis te verwezenlijken.

Hij verloor dit voorjaar het overnamegevecht om de Telegraaf (TMG), dat nu eigendom is van het Belgische Mediahuis. Hij kocht wel omroeporganisatie SBS (SBS6, SBS9, Net5, Veronica) van Sanoma. Naast De Mol hebben volgens het FD ook andere partijen interesse getoond in Nu.nl.

Anp


Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties