TPOok!

 
avatar
   
Ondernemen & zzp

TPO zoekt: freelancers met scoops waar machthebbers wakker van zullen liggen

Wij bieden: gegarandeerd 1010 euro voor jouw verhaal

TPO-vrinden! Lezers! Lees dit:

Na enkele jaren van Het Zuur is het nu tijd voor Het Zoet. Want: TPO heeft weer een (beetje) freelancersbudget! Geen subsidiesponsen vol, en het geld NPO’t hier echt niet tegen de plinten op, maar mede dankzij uw ruimhartige donaties kan ThePostOnline weer eens wat goeds doen voor de samenleving. Uw samenleving. Onze samenleving.

Wat zoeken we?

Scoops! Nieuws! Keihard nieuws! Geen achtergronden of opinie, die hebben wel genoeg, net als ANP-berichten, maar van dat spul waarin een Teletekst-redacteur zich verslikt en het ogenblikkelijk op de 101 wil zetten zodat alle andere oud mediale redacties het ook te weten komen. Het soort van nieuws waar tout oude media woest danwel gelukkig danwel in de war van raakt en waarvoor de Buitenhofjes, DWDD’s, Pauwtjes, Staatsradio 1 en Nieuwsuurtjes hun programmering willen omgooien.

Nieuws waar beleidsmakers en bestuurders van schrikken, schandalen die het bedrijfsleven of subsidieland doen beven, artikelen waar machthebbers van huiveren. Nieuwswaardig, met impact en beslist geschikt als hét gesprek van de dag bij de koffieautomaat onder het systeemplafond tussen negen en vijf.

Wie zoeken we?

Journalistieke zzp’ers! Want die kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Nogmaals, het is geen vetpot. Maar voor jouw nieuwswaardige verhaal kun je in ieder geval 1010 euro factureren. Mits het een beetje lekker is geschreven met behoud van onderbouwing, bewijs hoor- en wederhoor en meerder bronnen, liefst niet in slechts 300 woorden. Het onderwerp staat uiteraard vrij.

Heb jij die scoop? Stuur je pitch in naar [email protected] en we nemen contact met je op.

 

 

Screen Shot 2016-03-11 at 14.10.36

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.