TPOok!

 
avatar
   
Marketing

Nieuw: TPO Tshirts in de TPO Store

Koop nu!

Nieuw! Heuse TPO Tshirts in een heuse TPO Store!

Store is beta, dus laat ons gerust uw problemen/ideeën weten, maar straks komt er nog véél meer TPO-kleding, gadgets, dingen en shizzle bij want zo is TPO helemaal van de online dingen, kleding, gadgets, shizzle en alles.

Huidige Tshirtlijn is de TPO-Basic Haute Couture (TPO-BHC). Verkrijgbaar in vijf (5) kleuren, keuze uit vijf (5) kapotgrappige door TPO-redacteuren exclusief ontworpen LOL-teksten. Zéér goede kwaliteit stof, leverbaar in alle bekende maten, en die opdruk gaat er écht niet zomaar af want MD Services-kwaliteit. Tshirt wordt per post bij u thuisbezorgd en past door de brievenbus, inclusief handig wasvoorschrift.

 

KOOP NU!

 

TPO-Store (beta) wordt u aangeboden door MD Services, hét adres voor eigenlijk alles wat u nodig heeft qua relatiegeschenken, businessproducten, bedrijfsfeestorganisatie en zo veel meer (wat niet eigenlijk?).

 

 

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.