Business

Heb jij het in je managementtrainee bij Lidl te worden?

26-10-2015 11:34

De nummer drie supermarktketen van Nederland: dat is Lidl. Met ruim 400 filialen en de ambitie om nog verder door te groeien. Steeds meer klanten waarderen de eenvoud en kwaliteit van onze winkels. En om die klanten ook klantgericht te kunnen blijven benaderen is een unieke instelling nodig. Alleen zo kunnen wij onze ambitie om door te blijven groeien waarmaken. Daarom zoekt Lidl talentvolle starters, die het in zich hebben om management trainee te worden.

Lidl-medewerkers weten van aanpakken. Dat geldt voor al onze medewerkers, in onze filialen zelf, maar ook op kantoor. Management trainees van Lidl gaan er voor, voor de volle 100%.

https://www.youtube.com/watch?v=b-fT3SW0-GA

Inzet voor jouw toekomst

Omdat wij niet zomaar op zoek zijn naar versterking om onze ambities waar te kunnen manen, maar naar unieke talenten die blijven aanpakken en nooit stilzitten, zorgen we ook dat jij goed terecht komt.

Bij Lidl sta jij centraal in de programma’s voor onze trainees. Door de focus op jouw inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling bouwen we samen aan de groei van Lidl en van jezelf. Vanaf oktober zijn wij met twee nieuwe traineeships gestart. Eén gericht op het ontwikkelen van toekomstige retailmanagers en één gericht op potentiële (internationale) top managers.

Haal het beste uit jezelf

Ga jij ervoor het beste uit jezelf te halen in onze traineeships voor Retail Management of Internationaal Management?

Het retail management traineeship maakt je direct klaar voor een rol waarbij je als Rayonmanager verantwoordelijk wordt voor 5 filialen. Met het internationaal management traineeship word je klaargestoomd voor een brede managementrol binnen Lidl Nederland en leer je de hele organisatie nationaal en internationaal kennen.

Heb jij het in je om bij Lidl te werken? Kijk dan voor meer informatie op onze website: www.werkenbijlidl.nl