Marketing

Wéér 1 miljoen unieke bezoekers voor TPO.nl

29-09-2015 16:08

Ons van TPO gaan de maand september met een nieuwe bezoekersrecord afsluiten: met nog twee volle dagen te gaan staat de Google Analytics teller nu al boven de 1 miljoen unieke bezoekers (gemeten van 1 september tot en met 28 september). Dat is alweer de tweede keer in 2015 dat we die magische grens van 1 miljoen uniek bereiken.

En dat terwijl we nog niet zo heel lang geleden moesten bezuinigen en afscheid moesten nemen van enkele medewerkers.

The ones who stayed behind

De wegbezuinigde medewerkers hebben gelukkig allen alweer een nieuwe (al dan niet freelance) baan, ongetwijfeld mede te danken aan de letters ‘TPO’ op hun CV, en wij, the ones who stayed behind, hebben die bezuinigingen juist gezien als extra motivatie nog heersender te worden. Waarvan akte.

Maar alle dank moet natuurlijk naar jullie: trouwe bezoekers, fans, dagelijkse doorklikkers, meninggevers en opiniegrazers. Dankzij jullie vertrouwen staat TPO.nl nog steeds als een villa in Mozambique en mede dankzij jullie tips en commentaren leeft de TPO-community alsof het elke dag de laatste kan zijn.

Wij gaan met deze cijfers meer dan vrolijk verder. In de wetenschap dat er veel, heel erg veel, mensen zitten te wachten op realistische journalistiek die niet politiek correct is en waarin kan worden gezegd wat gezegd moet worden.

Uw hulp, onze eeuwige liefde als beloning

Ons extra helpen hiermee kan op vele manieren: draag bij aan de crowdfunding van Arnold Karskens, Wierd Duk of Chris Aalberts. Tip ons interessant nieuws, video’s, uitzending gemist terugkijklinks, dingen die u opvielen in de media of gewoon hele en halve scoops.

Wie op vrijwillige basis (af en toe) wil meeschrijven aan nieuws/reportage/interview/achtergrond/anders namelijk is welkom (en heus, uw wereldbeeld mag zo hoopvol links zijn als dat van Jesse Klaver) en we zitten altijd te springen om (goede) opinie, over welk onderwerp dan ook, of dat nou vanuit de linkerhoek, het midden of de rechterhoek wordt benaderd. En natuurlijk: LIKE ONZE FACEBOOKPAGE! (En sharen die zooi!)

Als u slaapt, zijn wij wakker

Ons motto is en blijft: voorbij het eigen gelijk. Alle meningen doen er toe. Uw mening doet er toe*. Stuur in die gedachte om in vrijheid met anderen uit te wisselen.

Laat u niet voor de gek houden, volg TPO. Nu rustig slapen, wij blijven wel wakker.

Adverteerders kunnen natuurlijk ook contact opnemen: via AdFactor of gewoon via ons. We hebben genoeg ideeën om uw doelgroep van 1 miljoen mensen te bereiken, terwijl u dat niet heeft anders was u zelf wel een site begonnen, en we zijn niet duur.

 

* = In tegenstelling tot wat wordt beweerd op dat verderfelijke internet zijn wij geen ‘PVV-podium’ of ‘rechtse haatmachine’ (lol). We zijn juist op zoek naar PvdA, GroenLinks en D66-meningen voor de broodnodige diversiteit, mits leuk geschreven en goed onderbouwd. Schroom dus niet, laat allen tot ons komen!