Portemonnee

Zeker met je creditcard

06-07-2015 23:10

Iedereen bestelt wel eens een product via internet. Vroeger moest je vooraf betalen, maar met een creditcard betaal je achteraf. De creditcard wordt echter vrij weinig gebruikt, en dat is jammer. Onlangs is er uitgebreid onderzoek gedaan door International Card Services (ICS) waaruit blijkt dat men nauwelijks bekend is met de voordelen van het gebruiken van je creditcard. Sterker nog, de kans is groot dat ook jij denkt dat je rente moet betalen wanneer je je creditcard gebruikt. Laat dat nou totaal niet waar zijn, mits je het openstaande saldo volledig betaalt binnen 21 dagen na ontvangst van het rekeningoverzicht.

De voordelen van het gebruik van een creditcard zijn de moeite waard. In tegenstelling tot andere betaalmethoden zoals iDEAL, krijg je wanneer je je creditcard gebruikt een Aankoopverzekering en Aflevergarantie. Met de Aankoopverzekering zijn vrijwel al je aankopen 180 dagen lang verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. De Aflevergarantie doet wat hij zegt: wanneer jij je product niet krijgt, zorgt ICS ervoor dat je je geld terug krijgt. En mocht je het verkeerde product krijgen? Als de betreffende webshop je niet helpt, krijg je je geld terug van ICS en zoeken zij de zaak verder uit. Hoeveel zekerder wil je het hebben?

Kijk voor meer informatie op zekermetjecreditcard.nl en bekijk zelf hoe jouw creditcard meer zekerheid en veiligheid biedt bij je online aankopen!