Doneer aan TPO
 

ThePostOnline.nl: meer dan één miljoen unieke bezoekers in de maand februari

TPO-persbericht ter meerdere eer en glorie van TPO

Door: , 16:55, 02 maart 2015

TPO-persbericht ter meerdere eer en glorie van TPO

Nieuws en opiniewebsite ThePostOnline.nl, officieel opgericht in 2013, heeft dé magische drempel van 1 miljoen unieke bezoekers per maand gehaald. In totaal werd de site in februari 2015 door 1.013.669 unieke bezoekers bezocht. Ter vergelijking: in februari 2014 bezochten nog geen 300.000 unieke bezoekers de nieuws- en opiniesite. Hiermee is ThePostOnline.nl de grootste onafhankelijke nieuwssite van Nederland. 

Oprichter en hoofdredacteur Bert Brussen over dit champagneflesontkurkwaardige moment: “De drempel halen van 1 miljoen unieke bezoekers is iets waar elke startende site naar uitkijkt. Het gaat natuurlijk om de magie van zo’n getal en zoiets geeft aan dat je als site meetelt in het medialandschap. Het is voor alle medewerkers, betaald en vrijwillig, een mooie vrucht om te plukken na jaren van zaaien en zwoegen.”

ThePostOnline.nl komt voort uit het in oktober 2009 opgerichte debat- en opinieweblog DeJaap.nl. In 2013 veranderde de naam naar ThePostOnline.nl en verplaatste de content zich steeds meer van opinie naar nieuws, journalistiek én opinie. Vereniging Veronica is mede-aandeelhouder van ThePostOnline.nl.

ThePostOnline.nl: Bert Brussen (hoofdredacteur), Bas Paternotte (adjunct-hoofdredacteur), Jan-Jaap Heij (uitgever).

 
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace