avatar
   
Economie

‘Bod speelgoedconcern Hasbro op concurrent’

Tags:

NEW YORK (ANP/DPA) - De Amerikaanse spel- en speelgoedfabrikant Hasbro, producent van onder meer Monopoly en Cluedo, zou interesse hebben in het overnemen van concurrent Mattel. The Wall Street Journal heeft gemeld dat Hasbro een overnamebod op Mattel heeft uitgebracht.

Bekende producten van Mattel zijn Fisher Price, Barbie en de auto's van Hot Wheels. De twee concerns zouden samen de grootste speelgoedproducent ter wereld worden. Hasbro en Mattel wilden niet reageren op het bericht van de Amerikaanse zakenkrant.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.