avatar
   
Economie

Nederlander nieuwe topman Zwitserse beurs

Tags:

ZÜRICH (ANP) - De Nederlander Jos Dijsselhof wordt vanaf volgend jaar de nieuwe directeur van het Zwitserse beursbedrijf SIX. Dijsselhof wordt per 1 januari de opvolger van Urs Rüegsegger die in mei zijn vertrek aankondigde.

Dijsselhof was eerder als operationeel directeur werkzaam bij beursuitbater Euronext. Ook stond hij enige tijd op interim-basis aan het roer van het bedrijf, dat onder meer de beurs in Amsterdam uitbaat. Eerder was hij in dienst bij onder meer ABN AMRO, Royal Bank of Scotland en ANZ Australië & New Zealand Banking Group.

Dijsselhof kondigde in mei aan te zullen vertrekken bij Euronext. Daarbij werd destijds geen reden gegeven.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.