avatar
   
Economie

Iets meer faillissementen in oktober

Tags:

DEN HAAG (ANP) - Het aantal failliet verklaarde bedrijven is wat toegenomen. In oktober zijn twintig bedrijvenmeer failliet verklaard dan een maand eerder, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vrijdag.

Niet gecorrigeerd voor zittingsdagen zijn er in oktober 288 bedrijven en instellingen, exclusief eenmanszaken, failliet verklaard. De meeste faillissementen zijn uitgesproken in de handel, namelijk 56. Het vaakst gingen bedrijven bankroet in de vervoer- en opslagsector.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.