TPOok!

 
avatar
   
Economie

Snap slaat handen ineen met Time Warner

Tags:

SAN FRANCISCO (ANP/RTR) – Het Amerikaanse entertainmentbedrijf Time Warner slaat de handen ineen met Snap, het bedrijf achter de populaire app Snapchat. Time Warner gaat de komende twee jaar onder meer speciale content ontwikkelen voor Snapchat. Daardoor zullen via de app binnenkort meer televisieseries te zien zijn.

Als onderdeel van de overeenkomst zullen filmstudio Warner Bros, betaalzender HBO en televisiedivisie Turner, die onderdeel zijn van Time Warner, adverteren via Snapchat, om daarmee vooral bij jongeren onder de aandacht te komen. Financiële details over de deal werden niet gemeld, maar volgens ingewijden gaat het om een bedrag van 100 miljoen dollar.

Time Warner verwacht voor het einde van het jaar drie shows per dag in de lucht te hebben. Momenteel laat Snapchat één show per dag zien. Deze duurt tussen de drie en vijf minuten. Eerder werkte Snap al met mediabedrijven als ESPN, NBC, BBC en Discovery Networks.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.