TPOok!

 
avatar
   
Economie

Wisselend beeld op beurzen Azië

Tags:

TOKIO (ANP) – De aandelenbeurzen in het Verre Oosten lieten maandag een wisselend beeld zien, met relatief bescheiden koersuitslagen. In Tokio werd niet gehandeld in verband met een nationale feestdag in Japan.

De Hang Seng in Hongkong toonde tussentijds een plus van 0,5 procent, maar in Shanghai was sprake van een daling met 0,2 procent. De Kospi in Seoul ging 0,5 procent omlaag, terwijl in Sydney de All Ordinaries 0,4 procent in het rood zakte.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.