TPOok!

 
avatar
   
Economie

Partijen melden belang in Avantium

Tags:

AMSTERDAM (ANP) – Verschillende partijen hebben hun belang in chemiebedrijf Avantium, dat onlangs naar de beurs ging, aangemeld bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Dat bleek zaterdag uit meldingen bij de toezichthouder.

Zo heeft Participatiemaatschappij Vlaanderen een kapitaalbelang en stemrecht van 8,96 procent. Navitas heeft een belang van 3,84 procent en John Swire & Sons Limited heeft een belang van 4,04 procent.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.