TPOok!

 
avatar
   
Economie

Air France verwacht opnieuw weinig problemen

Tags:

PARIJS (ANP) – Air France verwacht ook zondag niet al te veel problemen door de stakende cabinepersoneelsleden. Van de langeafstandsvluchten gaat 100 procent door, voor de middellange afstand verwacht de Franse maatschappij dat 90 procent van de vluchten kan doorgaan. Naar schatting 85 procent van de binnenlandse vluchten kan zondag ook gewoon doorgaan, stelt de maatschappij zaterdag.

Wel kunnen er op het laatste moment nog vluchten uitvallen of kunnen er vertragingen optreden. Te weinig stewards en stewardessen op een vlucht kan er ook toe leiden dat er minder passagiers meekunnen. Van het cabinepersoneel staakt zondag circa 38 procent.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.