Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Economie

Air France verwacht opnieuw weinig problemen

Tags:

PARIJS (ANP) - Air France verwacht ook zondag niet al te veel problemen door de stakende cabinepersoneelsleden. Van de langeafstandsvluchten gaat 100 procent door, voor de middellange afstand verwacht de Franse maatschappij dat 90 procent van de vluchten kan doorgaan. Naar schatting 85 procent van de binnenlandse vluchten kan zondag ook gewoon doorgaan, stelt de maatschappij zaterdag.

Wel kunnen er op het laatste moment nog vluchten uitvallen of kunnen er vertragingen optreden. Te weinig stewards en stewardessen op een vlucht kan er ook toe leiden dat er minder passagiers meekunnen. Van het cabinepersoneel staakt zondag circa 38 procent.

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.