Opinie

Bonusquote: roofbendes (meestal uit voormalig Oostblok) trekken Nederland volkomen leeg

21-05-2018 22:51

 

“Het probleem is enorm. Nederland (vooral winkeliers) wordt al jaren geteisterd door dit soort bendes uit Nederland en Oost-Europese landen. Ze richten gigantische schade aan. Die loopt in de honderden miljoenen.

Het zijn professionele netwerken. Ze gaan het hele land door, met boodschappenlijstjes en planningen.

Vaak komen ze er mee weg.”

 

U weet al zeker een jaar of vijftien dat de open EU-Schengen-grenzen er voor hebben gezorgd dat Oostblokse dieven en rovers Nederland zonder enige hinder als gratis warenhuis kunnen gebruiken en daar steeds maar weer ongezien mee wegkomen.

Maarja, dat weet u, dat weet de leeggetrokken winkelier, dat weet de chronisch onderbetaalde agent en dat weet de murw gebeukte burger die voor de schade mag opdraaien. Politici weten het liever niet, net als media en magistratuur het liever niet weten. Daarom mag u het niet hardop zeggen, want dat is racismediscriminatiexenofobie! Het zijn heus niet alleen Oostblokkiërs die in bendes opereren en het land doortrekken om het volledig kaal te plukken hoor! Ook Chinezen, Japanners, Zweden, Vaticaanstedelingen, Monacezen, Liechtensteiners, Belgen, Limburgers, Peruvianen, Amerikanen, Britten, Koreanen, Israëli’s, Jamaicanen, eskimo’s en Grieken opereren immers ook heel vaak in bendes en maken zich op grote schaal schuldig aan winkeldiefstal en zakkenrollerij.

Maargoed, tussen het Iftars aflopen door is de politie nu met een heuse drain the swamp-actie gestart. En zijn er maarliefst 100 van die Schengen-rovers opgepakt. De meesten staan ongetwijfeld alweer vrij op de winkelstraat of krijgen een voor Oostblokkistaanse begrippen strafje om te lachen en kunnen straks moeiteloos weer toeslaan omdat ze lekker toch niet kunnen worden tegengehouden bij de grens.

Pure symboolpolitiek van de politie dus, net als hun obsessieve iftardwang, inclusiviteitswaan en verbindingzoekerij. Levert niets op, lijkt wel heel wat, en dat is waar het om gaat in Dat Gave Land Nederland anno 2018: likes vergaren.

De normaal best wel wakkere Telegraaf gaat er met boter en suiker in en het voorgekauwde politievoorlichtersscript wordt geheel kritiekloos copy-paste doorgezet, opdat de brave winkelier en dito burger nu maar weer gelooft dat ‘de rechtstaat’ écht wel bij machte is om de tsunami van rovende en stelende barbaren die de open en EU-tolerante Nederlandse grenzen overspoelt in te dammen, zodat stemmen op Baudet danwel Wilders écht niet nodig is want het is allemaal in orde en binnenkort zal het SCP wel weer voor u bepalen dat u supergelukkig bent, en dat wordt dan netjes door de moralistische gelijkschakelmedia (NPO) aan u opgedrongen dus dan is het waar en zeker en moet u gewoon uw bek dichthouden anders bent u een fascist en die wensen wij in onze tolerante samenleving van het lijf te houden, ofzoiets.

Waarvan akte. Ook deze keer weer veel succes met geloven, burgers en winkeliers!