Marketing

Horrorhitte komt (ooit), gevoelstemperatuur boven de 40 graden, koop nu ventilatoren

07-03-2018 10:31

Het wordt lente. Warm. Heet. Horrorhitte des doods, inclusief hitteplan met beslisboom een dagenlang aanhoudend navelstarend geleuter in de media omdat Het Warm Is In Nederland. Althans, de komende maanden ergens (nu nog even niet).

Maar toch: je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn dus koop nu een ventilator, handige airconditioners (a.k.a. airco) en natuurlijk koelvriescombinaties voordat het Nederlands Hitteplan in werking treedt, we weer worden overspoeld met foto’s van de apen in Ouwehands Dierenpark die een ijsje krijgen, en gansch het volk als zombie’s tegelijk op het laatste moment een airco schuine streep ventilator bestelt waardoor alles uitverkocht raakt.

Ventilator

Qua ventilatoren zitten ze bij Coolblue sowieso op het allerbeste wat betreft design en functie. Neem deze ragfijne Dyson witzilveren aircooler die ook nog als verwarming werkt, handig voor wanneer het begin maart 2019 ineens weer -150 gevoelstemperatuur wordt.

Het mooie aan dit piekfijne spul van Dyson, een beetje de Bang & Olufsen onder de huishoudartikelen, is dat je het gewoon wilt hebben alleen al vanwege het uiterlijk. Het design is als een Macbook pro, maar de functie is gewoon koude lucht in je kamer blazen. Wat dan weer gaat via luchtstromen dus je ziet geen lelijke propellorbladen, alleen maar zo’n soort van magisch zoemende hippe paal die ze normaal op stations gebruiken als rookpaal, maar dan zonder de ventilatiefunctie.

Oftewel: een esthetische koel/vries/grillpaal voor in je huis die er uitziet als een door Bang & Olufsen ontworpen Mac-monoliet, hoe gaaf is dat?

Airco

Maar wie écht zijn toko helemaal deus vult boreaal koud wil blazen heeft natuurlijk een serieuze airconditioner nodig. Zo’n Dyson bibberpaal is leuk om naar te kijken, maar het hele gezin wil volgaarne 24/7 in een aangenaam stabiel frisse kamer wonen en werken en slapen als buiten de wegen dichtslibben wegens dagjesmensen naar het strand.

Enter de afdeling mobiele airco’s van Coolblue. Want daar hebben ze gegarandeerd wat je zoekt voor deze zomer. Klein maar fijn, lelijk groot maar gegarandeerd poolklimaat, met en zonder ontvochtigingsfunctie, stil tot zeer stil, lentefrisjes tot vriespunt, mobiel tot inert, u roept het maar, bij Coolblue hebben ze het. En natuurlijk: vandaag bestellen morgen leveren tot achter je voordeur, desnoods op drie hoog, door immer aardige Coolblue-bezorgers.

Koel, vries, bier, BBQ

En als je toch bestelt, doe dan gelijk ff een nieuwe koel/vriescombi zodat je bier koud blijft. En vergeet geen BBQ te kopen, anders ligt dat bier ook maar voor niks koud te worden.

 

 

koelkast ventilator airco

 

Lees ook: Horrorkoude, gevoelstemperatuur tot min honderd miljoen, koop nu elektrische dekens

Lees ook: Dankzij deze aanbieding wil iedereen wel zuigen: Dyson V8 stofzuiger van 629 euro, voor 499 euro.

Lees ook: Wauw, een Macbook Air 13 inch voor nog geen 900 euro.

Lees ook: Kijk dan, een Chromebook laptop voor nog geen 180 euro!.

Lees ook: Jij zoekt een baan, een écht leuke baan, met prima verdiensten.

Lees ook: Kijken en d’r bij zijn: Zanussi wasdroger, van 399 euro voor 304,94 euro, nu kopen!

Lees ook: Hoera! Carnaval!

Lees ook: Dit is wat jij vandaag gaat kopen: platenspelers (alleen weet jij dat nu nog niet)

Lees ook: Apple Macbook Pro 15 inch met touchbar: van 2849 euro, voor 2749 euro

Lees ook: Amazon’s Alexa is now a feminist (thank God Siri isn’t, yet)

Lees ook: Zondag, TPO Megakortingdag

Lees ook: De allerbeste Moederdagtips nu al op TPO, en die tips zijn van Miele, met gratis stofzuiger