TPOok!

 
avatar
   
Marketing

Nu kopen: Sony Ultra HD 4K smart TV formaatje kledingkast, vandaag extreem voordelig, op = op

Met deze TV kun je de neusharen van Annechien Steenhuizen letterlijk tellen

Tags: ,

 

Hier, speciaal voor jou, maar dan ook echt alleen speciaal voor jou: Sony Ultra HD TV (smart uiteraard) met een beelddiagonaal van 125 hele centimeters voor de schandalige weggeefprijs van nog geen 700 euro (inclusief 21% staatsdiefstal).

En dan komen ze hem niet alleen brengen, maar ze nemen ook je oude treurbuis weer mee, zodat je niet zelf naar de treurbuizenstort hoeft te rijden om je 12-kanaals zonder afstandbediening maar met teletekst op een milieuveilige wijze af te danken.

Deze TV wordt overigens geleverd met afstandsbeding en gebruiksaanwijzing, en dat allemaal netjes verpakt in een kartonnen doos. Inclusief groetjes van TPO.

Handig is trouwens ook één van de vele combinatie-aanbiedingen: televisie + accessoires, samen voor een scherpe prijs. Superhandig, bijvoorbeeld een robuuste zwenkbare muurbeugel en een HDMI-kabel om je Sony Ultra HD megaformaat aan een Macbook Pro te koppelen ofzo.

Is 125 serieuze centimeters beelddiagonaal te klein voor je omdat je ook de borstharen van Matthijs van Nieuwkerk wilt kunnen tellen? Bestel dan een Sony Ultra HD van 140 centimeter of neem gewoon een Sony Ultra HD ter grootte van de provincie Utrecht (165 centimeter beelddiagonaal), zodat de rest van de straat wijk ook mee kan kijken.

Ohja, er is ook nog een Sony Ultra HD op postzegelformaat 109 centimeter. Leuk voor hbo-scholieren omdat die meestal nog thuis wonen of voor in de KIP-caravan.

 

Alle handige specs en tips hieronder:


Met de Sony KD-49XE7004 van 49 inch (124 cm) maakt Sony een 4K Ultra HD LED tv heel bereikbaar. Met een 4K tv geniet je van ongelooflijk scherp beeld. Met 4K reality Pro wordt elke pixel opgeschaald voor verfijnd beeld en de scherpte van 4K wordt gecombineerd met de helderheid en details van HDR. Hierdoor krijg je met de Sony XE70-serie uitstekende beeldkwaliteit. Om geen afbreuk te doen aan het design van je televisie is de poot aan de achterzijde voorzien van kabelgootjes, waarin je netjes je kabels kunt wegwerken.

Onze specialist adviseert deze tv voor:

Het bekijken van tv, 4K Ultra HD-content en games in hoge kwaliteit. Deze tv ondersteunt 4K Ultra HD beeldkwaliteit, dat 4x zoveel pixels bevat als Full HD en daardoor extra scherp beeld weergeeft.

Het gebruiken van apps als Netflix en YouTube. Deze tv kan je draadloos aansluiten op het internet via je WiFi-netwerk of bedraad via een ethernetkabel.

Een afstand van ongeveer 3 meter tussen de bank en je tv.

Ook goed te gebruiken voor: 

Gebruik in combinatie met een CI+ module, waardoor je geen extra kastje van je provider hoeft te gebruiken. Je steekt gemakkelijk de CI+ module (met smartcard) in je tv en hebt op deze manier ook geen tweede afstandsbediening meer nodig.

Belangrijkste kenmerken van de Sony KD-49XE7004:

– Verkrijgbaar in de volgende schermformaten: 109 cm (43 inch), 124 cm (49 inch), 140 cm (55 inch) en 165 cm (65 inch)- 4K High Dynamic Range- 4K X-Reality PRO

Ontdek elk detail opnieuw in 4K

4K X-Reality PRO-beeldverwerking, exclusief voor Sony, schaalt elke pixel op voor opmerkelijke helderheid. Pixels in meerdere frames worden geanalyseerd en de beelden worden scherper gemaakt en verfijnd in realtime.

Ontdek de details met 4K-HDR

4K High Dynamic RangeDeze tv combineert de scherpte van 4K met de helderheid, kleuren en details van HDR (High Dynamic Range) voor de beste kwaliteit. Je ziet voorheen onzichtbare gebieden met donkere schaduwen en zonlicht nu met volledige scherpte en details.

Alles draait om het beeld

Het smalle en verfijnde aluminium frame van deze prachtige tv zorgt ervoor dat jouw aandacht bij het scherm blijft. Behalve deze slanke uitstraling beschikt de tv ook over een slim kabelsysteem waarmee snoeren in de standaard worden verborgen.

Kabelbeheer

Houd kabels uit het zicht. Al je kabels kunnen keurig worden geordend aan de achterkant van de tv en weggeleid via de standaard, zodat alles er netjes uitziet.

Audio & beeld

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.