avatar
   
Ondernemen & zzp

Toch maar geen wanbetalers incassobureau op video

Mag niet van de landelijke Holding

Loyd Hendriks van Straetus Incasso Flevoland gaat toch geen video’s van wanbetalers op YouTube zetten. Na goed overleg met de landelijke Straetus Holding zou de Flevolandse vestiging hebben besloten de aangekondigde eerste video niet te plaatsen, meldt Omroep Flevoland.

Directeur Emile Spruijt van de landelijke Straetus Holding geeft aan dat de Flevolandse vestiging een zelfstandig bedrijf is, maar werkt wel onder de naam van haar holding. “En wie daarvoor kiest, moet zich ook verbinden aan onze manier van werken. Het achtervolgen van mensen met een camera past daar niet bij.”

Tegenover de Drontenaar heeft Hendriks daarnaast laten weten dat hij veel reacties en zelfs doodsbedreigingen heeft ontvangen. “We krijgen gigantisch veel bedreigingen op ons dak, zelfs doodsbedreigingen.”

Anp

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.