TPOok!

 
avatar
   
Portemonnee

WRR publiceert over middenklasse, iedereen in paniek, vrees voor economische apocalyps

Maar: takelt die middenklasse nou wel of niet af?

Tags: ,

De Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) publiceerde woensdag de verkenning De val van de middenklasse? Het stabiele en kwetsbare midden. De verkenning zou inzicht moeten geven in de veranderingen in het middensegment van de Nederlandse samenleving sinds de jaren zeventig, maar zorgt voor tegengestelde conclusies in de media. De WRR zegt zelf dat het meevalt met de aftakeling en dat wordt onderschreven door het Financieele Dagblad. De Telegraaf ziet het anders. De krant schrijft dat ‘de pijlers van het midden wankelen’.

 

Lees verder op TPOmzet.nl >>>

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.