avatar
   
Economie

‘Blokker wilde vernieuwingsoperatie winkels terugdraaien’

RvC wilde advies extern bureau opvolgen

Tags:

Blokker stond begin dit jaar op het punt de vernieuwingsoperatie van haar winkels te staken en de oude formule en het oude logo terug te brengen. De raad van commissarissen wilde dat de directie een advies van een extern bureau van die strekking zou doorvoeren, bericht EenVandaag op basis van interne documenten van Blokker.

Dat bureau was ingehuurd door de rvc, buiten medeweten van de directie om. De chaos ontstond toen door de vernieuwingsoperatie veel leveringsproblemen waren en veel oude producten over waren. Daardoor was er veel extra geld nodig voor het ombouwen van de winkels en stond het water de winkelketen aan de lippen.

Anp

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.