TPOok!

 
Ondernemen & zzp

McDonalds gaat thuisbezorgen

Ideaal voor als u een kater from hell hebt: BigMac aan de voordeur

Liefhebbers van McDonald’s kunnen hun eten vanaf komende zomer ook thuisgebracht krijgen. De fastfoodgigant gaat mee met de thuisbezorgtrend, te beginnen in Amsterdam. De service gaat volgende maand van start, zeggen bronnen tegen het AD.

McDonald’s Nederland erkent dat er plannen liggen, maar wil geen nadere details geven. “Thuisbezorgen is al beschikbaar in veel landen waar wij gevestigd zijn. We kijken ernaar uit onze gasten dit gemak en deze extra beleving te bieden”, laat een woordvoerster weten. “Zodra we hier in Nederland meer over kunnen vertellen, zullen we dat delen.”

(ANP)

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.