Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Interview

Tips en ervaringen van ondernemer Michelle de Hoogh, eigenaar van sieradenmerk Miccy’s

'Je moet doorgaan waar anderen stoppen'

Veel ondernemers hebben mijn interesse en respect en ik ben altijd benieuwd waar de passie en inspiratie bij deze succesvolle mensen vandaan komt. Zo ook bij Michelle de Hoogh (37), eigenaar en ontwerper van Miccy’s; een ‘fashionable’ sieradenmerk met handgemaakte sieraden. Ik ben vooral benieuwd naar hoe Michelle van intercedente bij Randstad Uitzendbureau haar eigen sieradenmerk is gestart en hoe zij dat vervolgens succesvol heeft gemaakt. En ik hoop dat deze onderneemster nog adviezen voor andere ondernemers en aspirant ondernemers heeft.

Lees het interview op ShePostsOnline >>>

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.