TPOok!

 
avatar
   
Interview

Tips en ervaringen van ondernemer Michelle de Hoogh, eigenaar van sieradenmerk Miccy’s

'Je moet doorgaan waar anderen stoppen'

Veel ondernemers hebben mijn interesse en respect en ik ben altijd benieuwd waar de passie en inspiratie bij deze succesvolle mensen vandaan komt. Zo ook bij Michelle de Hoogh (37), eigenaar en ontwerper van Miccy’s; een ‘fashionable’ sieradenmerk met handgemaakte sieraden. Ik ben vooral benieuwd naar hoe Michelle van intercedente bij Randstad Uitzendbureau haar eigen sieradenmerk is gestart en hoe zij dat vervolgens succesvol heeft gemaakt. En ik hoop dat deze onderneemster nog adviezen voor andere ondernemers en aspirant ondernemers heeft.

Lees het interview op ShePostsOnline >>>

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.