Marketing

TPO-vrouw (V) slaat aan het hip twijfelen over vaccineren en post dat online

20-11-2016 18:30

 

“Ik besluit er nu toch over te schrijven omdat ik het jammer vind dat het RIVM twee miljoen uittrekt om mensen te overtuigen van iets waar klaarblijkelijk veel twijfel over bestaat in de samenleving. Liever zou ik zien dat die twee miljoen besteed werd aan het onderzoeken van de twijfel, het doen van gedegen en onafhankelijk onderzoek naar de werking, bijwerking en zinvolheid van het huidige vaccinatieprogramma. Wie weet is er iemand in Den Haag die met me mee leest. Long shot, maar goed, je moet ergens beginnen. Ik geef graag een gezicht en geluid aan de ‘hippe twijfelaar’.”

 

(V) is auteur van ShePostsOnline, soort TPO maar dan voor uitsluitend vrouwen/meisjes/dames etc., en twijfelt ook over het al dan niet vaccineren van haar baby. Maar ze drinkt geen muntthee, dus ze is een hippe twijfelaar. Lees het zelf maar.

Trouwens, als jij ook (V) bent kom dan vooral vaker op SPO, like even de SPO-Facebook-pagina, volg de SPO-tweets en mail alles wat je kwijt wilt naar: [email protected]. (Ideeën en medewerkers zijn meer dan welkom).