Marketing

Kerst vieren in Sydney, Australië: dankzij TPO kan dat voor nog geen 650 euro per retourticket

20-10-2016 16:19

De donkere dagen worden steeds donkerder met als jaarlijks dieptepunt de kerstdagen en Oud & Nieuw. Dat betekent behalve rollade eten bij opa en oma ook: kou, regen, sneeuw, het jaarlijkse GroenLinks-vuurwerkdebat en verdere algemene guurheid, zowel binnen als buiten.

Eigenlijk zou je voor écht heel weinig geld naar de andere kant van de wereld moeten kunnen vliegen om aldaar in hartje zomer met 40 graden in de schaduw aan het strand in je hangmat liggend kerst te vieren, ver weg van opa, oma, schoonouders of de herhalingen van Home Alone op de NPO.

 

NOU, DAT IS BOFFEN WANT DAT KAN GEWOON!

 

TPO heeft namelijk een waanzinnige aanbieding voor je: een retourticket(!) Australië voor nog geen 650 euro!

En dan vlieg je ook nog eens met China Southern Airlines, dus gewoon nummertje zes met witte rijst en WiFi aan boord (wel Chinees internet zonder porno TPO, maar toch).

Inclusief twee overstaps in Shenzhen en Peking zodat je ook nog even de tijd hebt om op verre vreemde vliegvelden in verre vreemde steden rond te hangen en je ogen uit te kijken.

Maximale vluchttijd: 30 uur. Dus eigenlijk betaal je in totaal nog geen 11 euro per uur voor deze wereldreis. Is dit een heersende TPO-mega-kerstaanbieding of niet?

Klik hier om het nu allemaal te regelen (op = op want vol vliegtuig = vol vliegtuig).

 

Voor liefhebbers nog wat details:

 

  • Retourticket Amsterdam – Sydney.
  • Keuze uit verschillende vertrekdata in de depressieve wintermaand december (die in Sydney een vrolijke zomermaand is).
  • 1 stuks ruimbagage is al bij deze prijs inbegrepen.

 

En stuur ons ff een selfie vanaf het strand tussen een zwerm bikinibabes met een kerstmuts op je hoofd als je er eenmaal bent!

 

retoursydney