Marketing

Sylvana Simons ‘leest’ mensen: Sylvana gasthoofdredactrice bij ParaVisie

26-05-2016 12:52

PERSBERICHT

Net nu Sylvana Simons zo in het nieuws is vanwege haar politieke ambities, blijkt ze ook spiritueel te zijn. Voor ParaVisie, spiritueel magazine over bewustwording en het buitenzintuiglijke, ging ze althans een maand aan de slag als hoofdredactrice. Alsof ze er in een glazen bol hebben gekeken, daar op de redactie…

‘Al een aantal jaren geleden ontdekte ik mijn eigen spiritueel vermogen om mensen te lezen’

Dat Sylvana van uitdagingen houdt en de controverse niet schuwt, dat weten we inmiddels. In dat opzicht mag haar keuze om voor ParaVisie aan de slag te gaan, al is het eenmalig, geen verrassing heten. Minder bekend is echter het gegeven dat Sylvana zelf over bepaalde mediamieke kwaliteiten zegt te beschikken: “Al een aantal jaren geleden ontdekte ik mijn eigen spiritueel vermogen om mensen te lezen en ik gebruik dat vaak in mijn sociale contacten en coachsessies”, zo vertelt ze ParaVisie. En: “Tijdens mijn coaching help ik mensen opnieuw hun innerlijke bron van kracht te ontdekken. Dat is het begin van contact met onze spirit. Zodra we ons handelen daardoor durven laten leiden, geven we onszelf de kans spiritualiteit te ontplooien.”

Spiritualiteit als beginsel

In de juniuitgave van ParaVisie, een speciale editie in verband met het dertigjarig jubileum van het blad, schetst Sylvana een beeld van een spiritueel ontwakend Nederland. Ze pleit voor een meer naar buiten gerichte vorm van spiritualiteit.

‘Een nieuwe generatie van Nieuwetijdskinderen’

Zo schrijft ze: “Laten we zelf dat juk van ons afwerpen en onze inzichten, kennis en kunde met opgeheven hoofd met de wereld delen. Die is er klaar voor. Want steeds vaker maken godsdienstlessen op school plaats voor yogalessen en mindfulness uurtjes. En zo zal een nieuwe generatie, die van de Nieuwetijdskinderen, over dertig jaar zonder blikken of blozen verklaren dat het niet meer dan normaal is spiritualiteit als beginsel te zien voor al wat de mens maakt, beweegt en bewondert.”

Woeste barensweeën

Tussen al haar bespiegelingen in, onthult Sylvana ook nog eens haar meest spirituele ervaring: “Het moment dat ik beschrijf als de kennismaking met het goddelijke in mijzelf, was de bevalling van mijn oudste kind. Waren de negen maanden voorafgaand al wonderlijk, het moment dat ik mijzelf letterlijk leven de wereld in zag brengen, gedreven door een oerkracht die ik niet zelf aanboorde maar die bezit van mij nam en mijn lichaam door de woeste golven van barensweeën loodste, wist ik het zeker: ik ben een godin. God woont in mij en samen zijn we onverzettelijk.”

Voor ParaVisie zocht Sylvana ook contact met overleden dierbaren en interviewde ze de dames achter het hippe online magazine Holistik.nl.

De nieuwe ParaVisie ligt nu in de winkel.

/PERSBERICHT

Screen Shot 2016-05-26 at 12.38.11