Meeste zzp’ers willen helemaal geen vaste baan

06-03-2016 14:03

Zzp’ers zijn vrijheidsliefhebbers die helemaal niet zitten te wachten op een vaste baan met zogenaamde zekerheden die volgens marxistische Volkskrant-redacteuren, vakbonden en andere loonkabouters zo belangrijk zijn voor de mens. Maarliefst 71 procent van de zzp’ers zit wil helemaal geen vaste baan. Dit blijkt uit onderzoek van Maurice de Hond.

Flexwerkers daarentegen willen wel massaal een vaste baan. Flexwerkers zijn meestal werknemers die dankzij een schandalig fout regeringsbeleid in een ‘flexbaan’ zijn gerommeld, een soort vaste baan maar dan zonder vooruitzichten of ontslagbescherming. Een flexbaan is een zzp-opdracht maar dan zonder dat je zzp’er bent dus zonder vrijheid en zonder voordelen. Er is in de wereld eigenlijk geen baan zo kut als de flexbaan. Alleen gesubsidieerd kunstenaar zijn is nog erger.

Vrijheid, talent, creativiteit

Zzp’ers daarentegen zijn veelal mensen die genieten van hun vrijheid, hun talent en creativiteit ten gelde willen maken en mensen die graag ondernemen omdat ze van groei, winst en individuele ontplooiing houden. Het nemen van risico’s hoort daarbij en het bereiken van resultaat zorgt bij zzp’ers vaak voor grote tevredenheid. Hierop worden werknemers in vaste dienst vaak jaloers want die zouden ook wel grote tevredenheid willen bereiken maar ze durven de risico’s niet te nemen.

Zzp’ers zijn natuurlijk tegen het zere been van middelmatige krantenredacteuren die toch al zo snel jaloers zijn, feiten als ‘zzp’ers betalen gewoon mee aan de AOW’ bewust weglaten en liever zien dat succesvolle zzp’ers zo snel mogelijk weer in hun hok worden getrapt, zodat ze nooit beter kunnen worden dan de middelmatige jaloerse krantenredacteuren. Daarom is er al lange tijd een media-oorlog tegen zzp’ers gaande waarbij alles geoorloofd lijkt te zijn. De overheid doet daaraan graag mee.

Overigens is de oorlog tegen alles en iedereen die te individueel is, te veel winst maakt en teveel talent heeft al honderden jaren gaande in Nederland. Vandaar ook dat Nederland in vrijwel niets ooit presteert, of het moet het aantal ambtenaren en krantenredacteuren zijn. De middelmaat regeert in Nederland. Het is jammer dat middelmaat zo stinkt. De stank trekt overal in, je raakt die stank nooit meer kwijt.

 

Screen Shot 2016-03-06 at 13.45.04 Screen Shot 2016-03-06 at 13.44.11