De NS gaat helemaal fantastisch worden, nu echt, heus, dit keer gaat het lukken!

01-03-2016 21:08

Echt waar, de NS gaat het he-le-maal anders aanpakken. Nu echt goed. Aldus de NS, bekend van overvolle treinen, storingen, vertragingen, geweld tegen conducteurs, netniet-aansluitingen en crimineel te dure kaartjes voor een staanplaats op een volgestouwd balkon met overvolle prullenbakjes en smerige wc’s plaszakken.

Want al het eet- en drinkvastgoed op de stations gaat er uit en daarvoor in de plaats komen er fijne reizigersbelevingen, nieuwe kiosken, betere parkeervoorzieningen, wél werkende wifi en gaat er worden geïnvesteerd in treinen zoals de Fyra, ooit, misschien, uiteindelijk.

En er zijn ook nog eens superduidelijke filmpjes inclusief moslima met Dirk-tas en conductrice met rode kuif die in elkaar wordt getrapt door een zwartrijder maar dat is niet erg want er zijn camera’s dus dan komt alles goed.

Dit hebben wij van de bekende forensen- en OV-specialistewebsite DasKapital.nl en als u daar nu naartoe gaat maakt u kans op een enkele reis per balkonklasse in de Gele Hel een NS-trein >>>