Business

Geef met de feestdagen versgetapt bier cadeau

10-12-2015 14:50

Ben jij nog op zoek naar een cadeau voor de feestdagen? Onze tip: het is altijd goed om iets te geven waar iedereen lange tijd plezier van kan hebben. THE SUB is een perfect cadeau voor de feestdagen, dat je bovendien direct kunt gebruiken. Met deze thuistap haal je vers gekoeld bier bij jou zelf in huis, of het staat handig bij de vrienden aan wie je het cadeau geeft, natuurlijk.

Met THE SUB heb je dan uiteraard de beschikking over het frisse bier van Heineken. En daarnaast heb je dan nog een ruime keuze uit 10 andere verschillende bieren van over de hele wereld. Zo zijn er onder andere vullingen, TORPs, verkrijgbaar van Wieckse, Tiger Beer, Brand Weizen en Brand Up. Of wat dacht je van de mogelijkheid zelf thuis Desperados of Affligem te kunnen schenken? Ook daarvoor zijn TORPs beschikbaar.

Met deze thuistap haal je het perfecte cadeau in huis, of je koopt het stiekem gewoon voor jezelf. THE SUB is snel en handig in het gebruik, en zorgt er voor dat je altijd direct van een koud biertje (precies op 2 graden!) kunt genieten, kijk hoe snel dat gaat:

 

Black edition

Het cadeau geven, of zelf houden, van THE SUB is nu ook nog eens extra voordelig. Tot eind van het jaar kost THE SUB je geen 199 Euro, maar krijg je 50 Euro korting, zodat het perfecte cadeau voor de kerst je maar 149 Euro kost. Je krijgt daar bovendien ook nog eens 25 Euro biertegoed bij, voor www.the-sub.com.

Het bijbestellen van meer vullingen is handig via www.the-sub.com, en via verschillende vestigingen van Gall&Gall. Of je bestelt extra Heineken direct via www.ah.nl.

Exclusief verkrijgbaar op the-sub.com is THE SUB Black Edition, die je voor de Kerst binnen kunt halen voor maar 139 Euro, in plaats van 159,90 Euro. Zorg dat je nog tijdens de feestdagen kunt genieten van versgetapt bier in huis.

151208_1033-cast + sub 1