Marketing

Doneer aan één van onze TPO-topauteurs!

09-07-2015 16:04

Doneer aan één van onze TPO-topauteurs en maak de enige écht onafhankelijke online journalistiek mogelijk!

De hele maand juli staat voor TPO.nl in het teken van crowdfunding. In samenwerking met Yournalism.nl willen we geld ophalen om unieke en interessante journalistieke onderzoeksprojecten te financieren, uitgevoerd door onze topauteurs.

Rusland-kenner Wierd Duk, oorlogsverslaggever Arnold Karskens en politiek verslaggever Chris Aalberts hebben elk 5000 euro nodig voor het uitvoeren en publiceren van hun bijzondere kwaliteitsjournalistiek. En als donateur mag u uiteraard meebeslissen over de inhoud van de onderwerpen.

 

Doneer! Doe het vandaag nog!

Help deze drie unieke auteurs:

Arnold Karskens: al meer dan 35 jaar ervaring als verslaggever in oorlogsgebieden. Altijd op zoek naar de waarheid met een gezonde hekel aan politieke correctheid en subjectieve  media. Met uw geld kan Arnold afreizen naar onder andere Libië, Mali en Turkije om de vluchtelingenstroom naar Europa te onderzoeken. Wie worden er rijk van deze ‘vluchtelingenmaffia’? Hoeveel vluchtelingen verkeren echt in hoge nood? En langs welke landen en grenzen loopt de vluchtelingenstroom?

 

Klik plaatje om te doneren aan Arnold Karksens.


Chris Aalberts: al sinds jaar en dag gevreesde luis in de pels van politici, politieke organisaties en boeken publicerende wetenschappers. Loopt alle politieke bijeenkomsten af en schrijft daarover vlijmscherpe reportages waaruit niet zelden blijkt dat de politieke praktijk heel anders in elkaar zit dan door de politici zelf wordt voorgesteld. Dankzij uw donatie kan Chris Aalberts naar Brussel om daar de Europese politiek binnenste buiten te keren. Zo wil Chris graag het volgende weten: hoe democratisch is het Europarlement? Wat en hoeveel hebben burgers in te brengen? En wat wordt allemaal besloten in Brussel waarvan u nooit wat hoort?

 

Klik plaatje om te doneren aan Chris Aalberts.

 


Wierd Duk: Rusland-expert, Duitsland-kenner, schrijver van boeken over Angela Merkel en Vladimir Poetin. Terwijl de traditionele media de verhouding tussen Europa en Rusland door een ‘goed/fout’-bril bekijken, doet Wierd liever objectief en zonder vooroordeel verslag over een Rusland dat zich het best laat beoordelen op grond van hun eigen cultuur, traditie en geschiedenis. Zonder politiek correct te zijn schrijft Wierd eerlijk en glashelder over feiten, of die nou gaan over Pegida in Duitsland, Poetin in Rusland of de belangen van de EU in Oekraïne. Met uw steun kan Wierd afreizen naar Rusland om vanuit daar te berichten over het beruchte medium Russia Today en natuurlijk naar Oekraïne om op zoek te gaan naar antwoord op de de vraag hoe het nu met Oekraïne verder moet.

 

Klik plaatje om te doneren aan Wierd Duk.

 

En als u écht van TPO.nl houdt: stuur dit bericht dan naar zoveel mogelijk mensen door!